10 tips til ting å gjøre på Ungdommens Hus – Mo i Rana

1. Spill inn låter i lydstudio

Spiller du i band, eller har du øvd på en låt skikkelig lenge? Da er det på tide å spille inn dine låter i vårt lydstudio. Vi har kompetente ansatte som kan hjelpe deg med dine prosjekter. Det koster ingenting!
Book Lydstudioet her.

2. Fotografere i fotostudio

Fotostudioet er perfekt hvis du har et fotoprosjekt, eller bare ønsker å ta bilder for moro skyld i et fotostudio. Kanskje du også vil bli med i foto- og filmgruppa vår?
Da kan du booke vårt fotostudio hvor både kamera og alt utstyr følger med. Ta bilder som proffer:
Book Fotostudioet her – det er helt gratis!

3. Lage podkast

Vi har utstyret du trenger for å lage podcast, spille inn lyd og dialoger til film, med med! I mediastudioet har vi også DJ-utstyr og programmer for å lage musikk. Kanskje du er Norge’s neste Kygo? 
Book vårt mediastudio nå!

4. Produsere film

Har du et skoleprosjekt, kan det å lage en film være den perfekte måten å presentere det på. Har du en YouTube-kanal kanskje? Book vår Creative Cloud PC og rediger film som proffene! Vi har full Creative Cloud pakke med både Premiere Pro og After Effects.
Book Creative Cloud PCen.

5. Redigere bilder

Vår Creative Cloud PC er perfekt for å redigere dine bilder og lage plakater. Her kan du benytte deg av programmer som Lightroom, Photoshop og InDesign.
Book Creative Cloud PCen.

6. Digital tegning

Det å tegne digitalt blir stadig mer populært. Book vår Creative Cloud PC og tegn i vei i Photoshop med vårt Wacom tegnebrett. 
Book Creative Cloud PCen. 

7. Spille i band

Bruk gjerne vårt innspillingsrom. Vi arrangerer også konserter hvor du og ditt band kan opptre (→Arrangementer)!

8. Redesign

Vi har symaskiner (vanlig/overlock) og utstyret du trenger på hobbyrommet for å gi nytt liv til dine gamle klær. Kanskje det er du som er den neste Jenny Skavlan? Vis hva du har gjort ved å fotografere det ferdige resultatet i vårt fotostudio.

9. Male et bilde

Den perfekte gaven er den man lager selv. Mal et bilde i akryl eller akvarell i vårt hobbyrom. Utstyret ligger klart til bruk! Vi hjelper deg også hvis du ønsker å holde en kunstutstilling.

10. Danse

Sett på musikken og dans i vei i vår blackbox! Trenger du et sted å øve til en skoleforestilling eller trenger du et sted å danse? Da er dette stedet for deg.
Book Blackboxen.