10 tips på ting å gjøre på Ungdommens Hus – Mo i Rana

1. Spill inn låter i lydstudio

Spiller du i band, eller har du øvd på en låt skikkelig lenge? Da er det på tide å spille inn dine låter i vårt lydstudio. Vi har kompetente ansatte som hjelper deg med dine prosjekter. Book Lydstudioet

Lydstudio hos Ungdommens Hus

2. Fotografere i fotostudio

Fotostudioet er perfekt hvis du ønsker et nytt profilbilde, ta bilde sammen med vennegjengen, eller har du kanskje en blogg eller Instagram som trenger en oppdatering av nye bilder? Da kan du booke vårt fotostudio hvor både kamera og alt utstyr følger med. Ta bilder som proffer. Book Fotostudioet.

Fotostudioet hos Ungdommens Hus

3. Lage radioprogrammer

Vi har utstyret du trenger for å lage radioprogrammer, innlegg til din podcast, spille inn lyd og dialoger til film. I mediastudioet har vi DJ-utstyr og programmer for å lage musikk. Kanskje du er Norge’s neste Kygo?  Book vårt mediastudio nå!

Mediastudioet hos Ungdommens Hus brukes til å produsere musikk og gjøre opptak.

4. Produsere film

Har du et skoleprosjekt, kan det å lage en film være den perfekte måten å presentere det på. Har du en YouTube-kanal kanskje? Redigere dine filmer her og book vår Creative Cloud PC og rediger som proffene! Rediger filmen i Premier Pro og legg til kule effekter i After Effects. Book Creative Cloud PCen.

Prosjektrommet brukes for å redigere film.

5. Redigere bilder

Vår Creative Cloud PC er perfekt for å redigere dine bilder og lage plakater. Her kan du benytte deg av programmer som Lightroom, Photoshop og InDesign. Book Creative Cloud PCen

Prosjektrommet: Rediger bilder i Lightroom, Photoshop, mm. Vi har full pakke hos Adobe tilgjengelig!

6. Digital tegning

Det å tegne digitalt blir stadig mer populært. Book vår Creative Cloud PC og tegn i vei i Photoshop med vårt Wacom tegnebrett.  Book Creative Cloud PCen. 

Digital tegning på Creative Cloud PC i Prosjektrommet.

7. Spille i band

Bruk gjerne vårt innspillingsrom eller book hybelstua med øvingsrom. Her får du et sted å øve i fred helt gratis. Vi arrangerer også konserter hvor du og ditt band kan opptre! Ønsker du øvingslokale på Rockens Hus, ta kontakt. Book øvingsrommet

Band
Spill inn låter i lydstudio eller øve i våre lokaler hos Ungdommens hus og Rocken’s Hus.

8. Redesign

Vi har symaskiner og utstyret du trenger for å gi nytt liv til dine gamle klær. Kanskje det er du som er vår neste Jenny Skavlan? Vis hva du har gjort ved å fotografere det ferdige resultatet i vårt fotostudio.

Hobbyrommet: Ungdommens Hus har symaskin og det du trenger for å redesigne dine klær.

9. Male et bilde

Den perfekte gaven er den man lager selv. Mal et bilde i akryl eller akvarell i vårt hobbyrom. Utstyret ligger klart for bruk! Vi hjelper deg også hvis du ønsker å holde en kunstutstilling.

Mal et bilde hos Ungdommens Hus i enten akryl eller akvarell i vårt Hobbyrom.

10. Danse

Sett på musikken og dans i vei i vår blackbox! Trenger du et sted å øve til en skoleforestilling eller trenger du et sted å danse? Da er dette stedet for deg. Book Blackboxen.

Vår Blackbox er perfekt for å øve på dansen. Vil du vise den fram? UKM er en perfekt anledning!